facebook picture 5a3c060eccfa84.1675788915138831508396  

Фейсбук-спільнота

факультету 

   instagram  Інстаграм факультету     telegram  Студентський чат    
   

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

iff.npu.edu.ua

   

photoeditorsdk export10 червня 2021 року всі охочі викладачі факультету отримали перше щеплення від коронавірусу. Мобільна бригада лікарів завітала до корпусу на вулиці Тургенєвській, де було організовано вакцинацію професорсько-викладацького складу гуманітарних факультетів. Щеплення вакциною Comirnaty від компанії Pfizer-BioNTech отримали викладачі, які добровільно записались.   

"Працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту" — повідомлялось в офіційних повідомленнях, тому  вже у червні в усіх українських університетах розпочато процедуру вакцинації.

Щеплення викладачів є запорукою поступового повернення до аудиторій університету всіх учасників освітнього процесу і відновлення занять наживо зі студентами у наступному навчальному році у вересні 2021 року.  

"Вакцина Comirnaty від компанії Pfizer-BioNTech призначена для цієї групи пріоритетної імунізації від  COVID-19 за рішенням оперативного штабу МОЗ з протидії вакцинокерованим інфекціям. Україна очікує вакцину Comirnaty від компанії Pfizer-BioNTech у межах глобальної ініціативи COVAX", — повідомляє сайт МОН

Вакцинувалась переважна більшість викладачів факультету. Самопочуття всіх, хто пройшов процедуру є чудовим. Відповідальне ставлення освітян до здоров'я є гідним прикладом. 

 

MyCollages 2

 

Нагадуємо, що детальну інформацію про особливості вакцинальної кампанії, типи вакцин та відповіді на запитання можна знайти на сайті vaccination.covid19.gov.ua або за номером контакт-центру 0 800 60 20 19.

 

 

   
© NPUROUNDER