facebook picture 5a3c060eccfa84.1675788915138831508396  

Фейсбук-спільнота

факультету 

   instagram  Інстаграм факультету     telegram  Студентський чат    
   

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

iff.npu.edu.ua

   

main5 жовтня 2018 року студенти напряму «Культурологія» завітали до колег з Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв. Зустріч виявилась знаковою, бо об’єднала студентів всіх курсів бакалаврату двох університетів Києва. Крім знайомства, студенти спробували свої інтелектуальні і ораторські здібності у форматі освітніх дебатів.

01

Драгомановців приємно вразило затишне облаштування території Академії. Зауважимо, що у п’ятницю якраз розпочалось «бабине літо» і осіннє сонце приємно зігрівало, тому студенти мали змогу оглянути всі цікавинки, які розташовані біля навчальних корпусів НАКККІМ.

02

Після вітальних слів завідувача кафедри культурології та інформаційних комунікацій НАКККІМ професора П.Е. Герчанівської, доктора філософських наук, професора кафедри культурології та філософської антропології НПУ імені М.П. Драгоманова Г.С. Мєднікової та всіх присутніх викладачів, студенти переглянули серію культового міні-серіалу «Чорне дзеркало». Модератором проведення зустрічі став доцент С.С. Русаков.

03

Після кінопоказу всі присутні були поділені на міні-групи, до яких входили представники Драгомановського університету та Академії. Саме цей етап став можливістю для ближчого знайомства один з одним, адже під час обговорення актуальної теми можна висловитись і почути іншу людину.

04

Після обміну думками у міні-групах, студенти захищали честь своєї альма-матер у форматі освітніх дебатів Карла Поппера. Темою для обговорення стали соціальні мережі. Для більшості присутніх цей формат виявився незнайомим, але вже з перших хвилин зумів привернути увагу. Під час виступів студенти повинні були захищати дві протилежні позиції, висловлювати аргументи і контраргументи, ставити один одному перехресні запитання. Незважаючи на те, що учасники мали перший досвід виступів у такому форматі, дискусія виявилась гострою. Після дебатів було визначено команду-переможців і нею стала команда нашого факультету. Найкращим спікером серед культурологів-драгомановців стала Вікторія Бондар. За неї проголосувала більшість представників двох університетів.

05

Отже, бачимо формування у Києві активної культурологічної спільноти студентів, де представники нашого факультету сміливо заявляють про себе. Це свідчить про якісну підготовку фахівців і професійний підхід викладачів Факультету філософської освіти і науки.

06

 

   
© NPUROUNDER