facebook picture 5a3c060eccfa84.1675788915138831508396  

Фейсбук-спільнота

факультету 

   instagram  Інстаграм факультету     telegram  Студентський чат    
   

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

iff.npu.edu.ua

   

Tayemnichistsimvoliv

23-го листопада в НПУ імені М.П. Драгоманова розпочнеться ІХ «Тиждень мистецтв», який організовується Інститутом філософської освіти і науки у співпраці з арт-простором «Sklo» та проектом PolyArtGallery.

ІХ «Тиждень мистецтв» має особливість. Якщо попередні заходи були насичені лекціями, майстер-класами, презентаціями відомих художників, культурологів, письменників, шоу-менів, діячів культури і мистецтва, то у цьогорічній офіційній програмі лише виставка Микити Сторожкова під назвою «Таємничість символів». На думку організаторів «Тижня мистецтв» символи слід розкодовувати у спокої і тиші. В сьогоднішній буремний час важливим є максимальна концентрація і усвідомленість, тому ми залишаємо гостей заходу наодинці з творами молодого талановитого митця. Це сприятиме глибшим роздумам про сучасний світ, культуру і перспективи. А вже наступного року ювілейний «Тиждень мистецтв» збере друзів, які вписали свої імена в його історію.

Для довідки:

Ім'я Микити Сторожкова стало відоме поціновувачам мистецтва навесні цього року, після репортажу про його творчість. Ця стаття сколихнула соцмережі, велика кількість людей із всього світу зацікавилися його роботами. Про нього написало чимало інтернет – видань, а провідний український телеканал 1+1 відзняв репортаж.

   
© NPUROUNDER