facebook picture 5a3c060eccfa84.1675788915138831508396  

Фейсбук-спільнота

факультету 

   instagram  Інстаграм факультету     telegram  Студентський чат    
   

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

iff.npu.edu.ua

   

photo 2021 07 05 10.53.0624 червня група школярів відвідала факультет філософії та суспільствознавства. Для всіх підлітків цей візит став першим досвідом перебування в стінах Драгомановського університету. В рамках заходу відбулась екскурсія університетськими аудиторіями, які приємно вразили підлітків. Основною особливістю візиту стала можливість спробувати себе в якості спікера(ки) за університетською кафедрою. 

Випуск магістрів та бакалаврів факультету філософії та суспільствознавства планується 12 липня 2021 року о 12 годині. Захід відбудеться в аудиторії 3-4 гуманітарного корпуса Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова (Київ, вул. Тургенєвська, 8-14).

Запрошуємо випускників та їхніх гостей, викладачів і всіх охочих приєднатись до свята! 

випуск 21

A8327F04 3F4B 4937 98FC 8EB3156C7A9F 1 105 cНаукова діяльність — невід'ємна складова щоденної роботи професорсько-викладацького складу нашого університету. Результатом цієї копіткої діяльності є численні ґрунтовні публікації у наукових журналах, авторських монографіях, підручниках та посібниках, збірниках конференцій. 

photoeditorsdk export10 червня 2021 року всі охочі викладачі факультету отримали перше щеплення від коронавірусу. Мобільна бригада лікарів завітала до корпусу на вулиці Тургенєвській, де було організовано вакцинацію професорсько-викладацького складу гуманітарних факультетів. Щеплення вакциною Comirnaty від компанії Pfizer-BioNTech отримали викладачі, які добровільно записались.   

"Працівники сфери освіти є пріоритетною групою захисту" — повідомлялось в офіційних повідомленнях, тому  вже у червні в усіх українських університетах розпочато процедуру вакцинації.

Щеплення викладачів є запорукою поступового повернення до аудиторій університету всіх учасників освітнього процесу і відновлення занять наживо зі студентами у наступному навчальному році у вересні 2021 року.  

КОНКУРС АФОРИЗМІВКафедра культурології та філософської антропології запрошує студентів, викладачів і всіх творчих особистостей взяти участь у VI Всеукраїнському конкурсі авторських афоризмів.

Для участі потрібно надіслати 3-5 власних афоризмів на будь-які теми. Заявку надсилати до 15 червня 2021 року на електронну адресу Оргкомітету: lana.swetly@ukr.net.

Урочисте підсумування конкурсу та нагородження переможців відбудеться 18 червня 2021 р. о 15 годині на платформі Google-Meet. Під час заходу вас очікує свято афоризмів (читання найкращих афоризмів учасниками конкурсу та їх обговорення).

   
© NPUROUNDER