Кафера культурології та філософської антропології запрошує відвідати відкриті заходи, які допоможуть зрозуміти особливості культурологічного фаху. Всі охочі зможуть зануритись в навчальну атмосферу нашого факультету, що допоможе абітурієнтам під час вибору навчального закладу.

У квітні відбудуться такі заходи:

Знімок екрана 2021 04 15 о 14.33.37

 

5-7 травня 2021 року відбудеться низка безкоштовних лекцій про культуру та мистецтво. Дізнайтесь про культурологію, а також зможете побачити справжні культурні продукти, які створюють наші студенти: 

Детальніше: https://ffs.npu.edu.ua/kafedry/kulturolohii-ta-filosofskoi-antropolohii/u-travni-vidbudetsya-tsikl-bezkoshtovnikh-kulturologichnikh-diskusij

 

 

 -------

У квітні 2021 року відбулись  заходи: 

21 квітня о 15:30  - відкритий семінар на тему: «МИСТЕЦЬКІ ЕКРАННО-ВИДОВИЩНІ ФОРМИ  В КОНТЕКСТІ ЕКРАННОЇ КУЛЬТУРИ»

Студенти-культурологи третього року навчання презентували культурологічний аналіз різних жанрів екранної культури: відео-кліпу, електро-рок-опери, фільмів-екранізацій, балетів та опер-екранізацій, мюзиклів, мультиплікаційних фільмів та телевізійних шоу. Студенти простежать еволюцію розвитку окремих жанрів екранної культури на конкретних прикладах, супроводжуючи свої доповіді презентаціями, зображеннями та відеоматеріалами.

Прочитайте про цей захід детальніше: https://ffs.npu.edu.ua/kafedry/kulturolohii-ta-filosofskoi-antropolohii/shcho-vyvchaiut-kulturolohy

 -------

14 квітня 2021 року відбулась дискусія: «АРТ-БЛОКЧЕЙН:  МИСТЕЦТВО ПРОДАВАТИ ФОТКИ З INSTAGRAM  ЧИ МИСТЕЦТВО МАЙБУТНЬОГО?"

Технологія блокчейн не нова, але її активна інтеграція в світ мистецтва почалася нещодавно, і за останні кілька років з'явилося безліч стартапів, які використовують блокчейн-інструменти для підтвердження автентичності та унікальності творів цифрового мистецтва, продажі традиційних предметів мистецтва в індивідуальне або колективне володіння.

📌Так що ж представляє із себе Арт блокчейн?

📌Чи стали CryptoArt і NFT революційнимі для арт-ринку и цифрового мистецтва?

📌Як ці технології впливають на культурні індустрії?

📌Чому деякі роботи продаються за рекордні суми?

Високий рівень дискусії, різні позиції та несподівані відкриття. Приєднуйтесь до нашої культурологічної спільноти! 

Ми зберегли запис зустрічі для саме для вас! Приємного перегляду!