166254469 159718619253330 6489892109155641714 nКафедра дизайну та реклами запрошує на підготовчі курси до вступного творчого конкурсу, що відбудеться під час вступної кампанії 2021 на спеціальність 022 – Дизайн за напрямами:
- Дизайн одягу.
- Графічний дизайн.
- Дизайн середовища.

 

Під час підготовки абітурієнти ознайомляться з умовами конкурсу, пройдуть базову підготовку до виконання практичних завдань, що включають оволодіння базовими навичками академічного рисунку (побудова гіпсової голови, штрихування) та основ графічної мови проєктуваня у дизайні.


Якщо абітурієнт не отримав відповідної професійної освіти або не володіє досвідом роботи в дизайні, то перед вступом на програми бакалаврату йому варто пройти дану підготовку.
Вступний творчий конкурс спрямований на виявлення в абітурієнтів креативного мислення, композиційних здібностей та знань академічного рисунку.


166436277 449865249570848 1823984085139686054 nТворчий конкурс проходить у два етапи:
1-й етап - рисунок голови
2-й етап - стилізація рослини


Підготовчі курси діють з 19 квітня 2021 по травень 2021 року.
Для виконання робіт з рисунку та на стилізацію Вам необхідні наступні матеріали:

- папір для креслення (ватман)

- графітні олівці

- маркер (чорного кольору)

- гуаш художня


Реєстрація

 

 

Кафедра дизайну та реклами запрошує на навчання за спеціальністю 022 -дизайн

Кафедра дизайну та реклами є випусковою і проводить підготовку фахівців за такими освітньо-кваліфікаційними рівнями:
- за освітнім ступенем «БАКАЛАВР» за спеціальністю 022 – дизайн за освітніми програмами: «дизайн середовища», «дизайн одягу», «графічний дизайн».
Ознайомитися із переліком конкурсних предметів та творчих конкурсів для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти (дизайн сторінка 13)
https://vstup.npu.edu.ua/pravyla-pryiomu/tablytsi-do-pravyl-pryiomu/dodatok-3?fbclid=IwAR1FsBvyia1UpX315fQn5zS8nIsLAXArBfL5e4lJ3hTYrJsxxznorEpwQxw#vstup-na-osnovi-povnoi-zahalnoi-serednoi-osvity

за освітнім ступенем «МАГІСТР» за спеціальністю 022 – дизайн за освітніми програмами: «дизайн середовища», «дизайн одягу».
Для вступу на ОКР МАГІСТР обов’язковою умовою є складений іспит з англійської мови та наявність диплому бакалавра або магістра. На ОКР «магістр» мають право вступати абітурієнти, що мають диплом ОКР «магістр» включно тих, хто мають диплом іншої спеціальності.
На ОКР «БАКАЛАВР» кафедрою здійснюється прийом абітурієнтів на основі диплому МОЛОДШОГО СПЕЦІАЛІСТА (що закінчили професійно-технічні училища, коледжі тощо.) Термін навчання від 2-3 років.
Термін 2 роки навчання передбачений для абітурієнтів, що мають диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю 022 – дизайн. До вступу на спеціальність 022-Дизайн на основі диплому молодшого спеціаліста передбачені бюджетні місця!

Ми у соціальних мережах
https://www.facebook.com/groups/design.FFS

Маєте ще запитання та хочете дізнатися більше?
Тоді зв’яжіться з кафедрою за телефоном
+38 097 177 20 35
або напишіть нам на електронну скриньку
kdr_ifon@npu.edu.ua
Для особистої зустрічі завітайте за адресою
м. Київ, вул. Тургенєвська 8/14,
(Гуманітарний корпус НПУ імені М.П. Драгоманова).
3 поверх ауд.3.2
 

 

 

Хочеш побачити та почути наших викладачів? 
 

Викладачки кафедри дизайну та реклами у 2021 році стали частиною освітнього проєкту-серіалу "Етнолюб". #етнолюб — це освітній веб-серіал про дизайн одягу в стилі українського етно, де ведуча проєкту Марія Кобилинська — художниця та дослідниця української культури і мистецтва, викладачка кафедри дизайну та реклами, подорожуючи Україною, спілкується з українськими дизайнерами, фешн-експертами, майстрами народної творчості, істориками та теоретиками моди.

У першому випуску гостем передачі стала експертка з теми українського костюма, викладачка кафедри дизайну та реклами Анжела Пудова. Відео було оприлюднено 20 травня до Дня вишиванки.

 

У другому відео експерт курсу Лілія Дерман - дизайнерка, завідувачка кафедри дизайну і реклами Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, розкаже про правила підбору тканин, їх різновиди та відмінності.