Обираєте заклад вищої освіти для вступу та бажаєте дізнатися більше про специфіку вступної кампанії 2021 року? Маєте запитання щодо особливостей навчання, можливостей та переваг в НПУ імені М.П.Драгоманова? Запрошуємо 27-го березня 2021 року взяти участь в онлайн-заходах, які допоможуть дізнатись про факультет та університет!

   

В суботу, 27-го березня 2021 року, о 11 год всі охочі мають можливість поспілкуватись з деканом факультету філософії та суспільствознавства, а також викладачами провідних кафедр і студентським активом. Запрошуємо взяти участь абітурієнтів, батьків та всіх зацікавлених осіб. Після ознайомлення з факультетом, о 12 год всіх радо чекатиме ректор університету та голова приймальної комісії.  

Під час онлайн-заходів можна поставити власні запитання та отримати індивідуальну консультацію від спеціалістів приймальної комісії чи методистів обраного Вами факультету.

Наш факультет готує фахівців з філософії, культурології, дизайну, психології, історії, релігієзнавства та богослов'я

Нагадуємо, що на нашому сайті працює форма зворотного зв'язку. Якщо вам  більш зручно поспілкуватись з нашими викладачами в інший час, то ми обов'язково організуємо таку можливість.

Відкритість та уважність — наші визначальні цінності

   

Отже, чекаємо на вас в суботу, 27-го березня:

11 год - meet.google.com/gcf-nxjy-bwi

12 год - https://www.youtube.com/channel/UC6c_gLqk7H70Eii4YbXilTQ  

 

Онлайн-форма для безкоштовної індивідуальної консультації в інший день https://ffs.npu.edu.ua/abituriientam#zapovny-formu-i-my-zviazhemosia-z-toboiu-2)