facebook picture 5a3c060eccfa84.1675788915138831508396  

Фейсбук-спільнота

факультету 

   instagram  Інстаграм факультету     telegram  Студентський чат    
   

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

iff.npu.edu.ua

   

0111 жовтня декан факультету філософської освіти і науки, доктор історичних наук, професор Іван Дробот провів інтерактивне заняття на актуальну тему – ЗНО з історії. Захід відбувся в рамках Praxis Camp, яку організовувала Школа мислення і комунікацій Praxis Малої академії наук України.

Praxis Camp відбувався протягом тижня на базі Учбово-рекреаційного центру «Міжнародного центру дитячої наукової творчості» НЦ «МАНУ» і об’єднав молодь, яка прагне філософувати і активно пізнавати світ. Саме такими студентами пишається Факультет філософської освіти і науки Драгомановського університету, тому в рамках співпраці було організовано зустріч професора Івана Дробота з школярами-учасниками осіннього навчального табору.

Іван Іванович, як історик і організатор освіти, розуміє складнощі з якими зустрічається абітурієнт під час написання зовнішнього незалежного оцінювання, тому зумів вдало поділитись власним досвідом пізнання історії і особливостями вступної кампанії. «Ставте високі цілі і обов’язково їх досягнете», - підкреслив декан.

 

 

   
© NPUROUNDER