spring newtop min28-30 квітня 2018 року у Карпатах, поблизу легендарного озера Синевир, відбудеться сучасний культурно-освітній проект «NEWTOP». Ефективні тренінги, чудова екскурсійна програма і приємне спілкування – таким запам’ятаються вихідні для всіх учасників

NEW TOP – культуро-освітній проект, який проводиться у форматі неформальних тренінгів і майстер-класів для всіх бажаючих «прокачати» себе. Протягом трьох днів кожен учасник школи здобуде набір ключових навичок сучасного фахівця, зможе проявити свою особистість і проведе час з користю в Закарпатті.

Учасники школи стануть активними учасниками таких заходів:

МАЙСТЕР-КЛАС

«Три секрети емоційної стабільності

або як приборкати зайця з тигром»

(Єгор Кучеренко– психолог-психотерапевт, спеціаліст в галузі психосинтезу, коучингу і гіпнотерапії, кандидат психологічних наук, доцент)

 

ТРЕНІНГ з риторики  «Keep Calm and Speak»

(Сергій Русаков – викладач, кандидат філософських наук,

тренер з риторики в школі Start Now, куратор культурологічних проектів)

 

ПРОГРАМА

День 1. Прибуття до залізничної станції Воловець. Екскурсія до водоспаду Шипіт. Фотопауза на Синевирському перевалі. Трансфер до навчально-готельного комплексу «Синевир». Поселення. Обід. Екскурсія в Колочаву – унікальне село 10 музеїв (Церква Св. Духа, музей під відкритим небом «Старе село», птахо парк Василя Макара). Вечеря. Перегляд і фахове обговорення кінострічки «Ла-Ла-Ленд».  Вільний час. Чан з гірськими травами на відкритому небі. 

День 2. Основи медитації. Сніданок. Екскурсії до озера Синевир, Центра реабілітації бурих ведмедів та візит-центру Національного природного парка «Синевир». Вільний час. Обід. Заняття з риторики.  Вечеря. Перегляд і обговорення міні-серіалу «Чорне дзеркало.

День 3. Майстер-клас Єгора Кучеренка ««Три секрети емоційної стабільності або як приборкати зайця з тигром». Вручення іменних сертифікатів. Вільний час. Виселення. Трансфер до залізничної станції Воловець.

ОРГВНЕСОК

Участь у Міжнародній школі науково-популярного досвіду «NEW TOP» передбачає внесення оргвнеску у розмірі 3 000 грн. (для студентів – 2 700 грн.), який буде витрачено на організацію заходу, трансфер від залізничної станції Воловець, проживання у комфортних номерах, триразове харчування, участь у майстер-класах і екскурсіях.

Весняний NEW TOP – це:

·         2 майстер-класи, 1 тренінг і 2 кіноперегляди

·         5 екскурсій найкращими туристичними об’єктами Закарпаття

·         3 світанки біля легендарного карпатського ока – озера Синевир

·         72 години спілкування і саморозвитку

Для реєстрації потрібно заповнити онлайн-анкету: www.goo.gl/MPec95

Учасники самостійно купують квитки на потяг. Організаційні питання щодо проїзду і трансферу будуть обговорено індивідуально із зареєстрованими учасниками. Кожен учасник отримає іменний сертифікат.