2a3daaddddbe027971b8ede4da50823b.800 415

 Визначаєтесь з вибором майбутньої професії та обираєте відповідний навчальний заклад? Бажаєте дізнатися детальніше про вступ, особливості навчання, освітні можливості та додаткові переваги? Тоді завітайте 20 травня на День відкритих дверей до Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

Ви матимете можливість зустрітися з адміністрацією університету, дізнатися про його факультети та освітньо-професійні програми, особисто поспілкуватися з професорами, викладачами й студентами різних факультетів, дізнатися у них про особливості навчального процесу у нашому виші. Університет буде відкритий для усіх, хто виявить бажання, познайомитись з академічною атмосферою високого інтелекту та науки.

Завітайте до нас на День відкритих дверей і отримаєте відповіді на всі запитання та індивідуальну консультацію безпосередньо від співробітників Приймальної комісії вишу.

Отож, чекаємо усіх 20 травня 2017 року з 10:30 за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9, центральний корпус НПУ імені М. П. Драгоманова (станція метро «Університет»).

За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном Приймальної комісії: (044) 239-30-17.

Зробіть правильний професійний вибір, оберіть правильний шлях до свого майбутнього, станьте частиною великої Драгоманівської родини! Ми чекаємо саме на ВАС!