facebook picture 5a3c060eccfa84.1675788915138831508396  

Фейсбук-спільнота

факультету 

   instagram  Інстаграм факультету     telegram  Студентський чат    
   

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

iff.npu.edu.ua

   
1123Виконуючи розпорядження ректора «Про забезпечення професійно-орієнтаційної роботи та з метою інформування потенційних вступників загальноосвітніх шкіл, студенти-магістри та викладачі кафедри дизайну та реклами факультету філософської освіти та науки активно провели профорієнтаційну роботу серед школярів с. Колочави Межигірського району Закарпатської обл.

Серед абітурієнтів та їх батьків було розповсюджено інформаційні матеріали, які стосувалися професійної освіти в НПУ ім. Н.П. Драгоманова, вступу до університету в 2017 році. Було також надані інформаційні матеріали про спеціальності факультету філософської освіти і науки, за якими здійснюється підготовка студентів факультету уже понад десятиліття. Публікуємо коментар викладача кафедри дизайну та реклами Бут Н.К.:

«Під час співбесід з майбутніми абітурієнтами було виявлено, що значна частина опитаних абітурієнтів вже визначилася з напрямом майбутньої освіти. Частина випускників проявила інтерес до спеціальностей, за якими здійснюється підготовка студентів дизайну та мистецтва.

Ми відчули, що в умовах підвищення вимог до якості трудового потенціалу зростає потреба у формуванні у молоді системи цінностей, за якої повага до праці, прагнення до об’єктивного, раціонального визначення професійного шляху, кар’єрного росту та вдосконалення стає фундаментом майбутнього молодої людини. Питання професійної орієнтації набувають особливого значення. Правильний вибір професії значною мірою гарантує молоді ефективне використанняїї сил і знань в інтересах особи і суспільства. Проблема професійного самовизначення гостро постає перед старшокласниками в процесі формування орієнтирів на майбутнє.

Ми з радістю і надалі готові допомагати випускникам загальноосвітніх навчальних закладів с. Колочава, що потребують підтримки і кваліфікованої допомоги у власному професійному виборі.

Чекоємо на майбутніх першокурсників»

   
© NPUROUNDER