facebook picture 5a3c060eccfa84.1675788915138831508396  

Фейсбук-спільнота

факультету 

   instagram  Інстаграм факультету     telegram  Студентський чат    
   

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

iff.npu.edu.ua

   

SgLqKgCl4OcЗапрошуємо 14-го листопада в університетський арт-простір «Sklo» на зустріч із співзасновником громадського проекту «Prometheus» Іваном Примаченко. Під час заходу відбудеться обговорення впливу онлайн-освіти і тенденцій «змішаного навчання», також буде презентовано перший онлайн-курс НПУ імені М.П. Драгоманова.

Українська платформа онлайн-освіти Prometeus існує вже близько двох років, за цей час ідея кількох ініціативних людей перетворилась у провідний тренд української освітньої галузі. Нині складно знайти студентів, які не прослуховували б курси на цій платформі, а незабаром до провідних вишів України і світу, які представлені на сайті «Prometheus» приєднаються і драгомановські викладачі.

На заході буде презентовано перший онлайн-курс, який створено викладачами кафедри культурології факультету філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова. «Культурологія для всіх»  –  перший онлайн-курс нашого вишу і перший онлайн-курс в Україні цього напряму. Курс складається з восьми актуальних лекцій, які викладатимуть провідні фахівці кафедри. Спираючись на смислові акценти, розробниками курсу створено низку сучасний лекцій на теми освітніх стратегій, ментальності, медіамистецтва, масової культури, екранної культури, культури і релігії, культури Сходу та ін.jDYnj1yc4eQ

Курс стартує 23-го січня 2017 р., тому якщо ви не бажаєте втрачати час під час зимових свят, запрошуємо зареєструватись на онлайн-курс «Культурологія для всіх» на сайті http://courses.prometheus.org.ua/courses/NPU/CULT101/2016_T1/about Таким чином ви станете слухачами унікального онлайн-курсу!

Запрошуємо 14-го листопада о 14 год. на зустріч з Іваном Примаченко і викладачами першого драгомановського онлайн-курсу!

   
© NPUROUNDER